Övrigt

Allt om Ven sysslar med det mesta inom turismen på Ven, och vi säljer paket i huvudsak.
 
Det vi är störst på är personalfester, kick-offs, kundträffar m.m. med eller utan konferens inblandat.
 
Men allt som är inom företaget så som restauranger, olika aktiviteter, transporter och boende kan Ni självklart boka var för sig.
För oss innebär ett paket mat, aktivitet och transporter och/eller boende och att vi löser det mesta åt Er.
Vill Ni veta mer om vårt eget ställe Gamlegård, eller våra mobila aktiviteter som vi kör över hela Skåne, 
så titta på vår första sida uppe till höger, där har ni logo till bägge för mer info. 
Mer info och länkar hittar du också nederst på sidan i den svarta menyn.
 

 

Ö-livet bjuder både fart, mat och lugn och på världens största SPA!!!

Sugen på en runda fotbollsgolf, åka med traktorsläpen eller äta en fin köttbit tillagad på het lavasten? På Ven är det mesta möjligt, även för familjer med vitt skilda viljor. Det vackra, gulmålade hotellet och värdshuset mitt på ön, Turistgården, har anor från 1800-talet och närhet till både bad, golf och natur. Specialiteten här är servera väldigt närproducerat och här kan du testa både getost, vilt, pasta och sparris – allt producerat på Ven.

Vid Bäckviken, dit båtarna från fastlandet anländer, hittar du Gamlegårds Lada ovanför backen. En höjdare där favoriten på menyn, både för stor och liten, är ryggbiff tillagad på het lavasten. Gamlegård erbjuder boende i stugor och skönt poolhäng.

Tipset för en riktigt bra Ven-dag är att ta båten till ön, hyra cykel eller hoppa på något av öns tre pittoreska traktorsläp, som kör under högsommaren, och då åka till stranden i Kyrkbacken. Ät en smarrig lunch på vägen ner till stranden på Turistgården mitt på ön eller på vägen tillbaka.

Visa ungarna var skåpet ska stå under en runda fotbollsgolf vid Gamlegård på eftermiddagen följt av några set beach volleyboll och poolhäng, även här kan Ni äta sen lunch eller tidig kvällsmat innan ni lämnar Ven igen. Receptet för en toppendag.

Med vänliga hälsningar, Allt om Ven med personal.